Tuesday 9 December 2014

Ženski rokovnik sa srcem


Volim disciplinu i unaprijed planirati. Veoma sam organizovana, a i koja savremena žena to danas nije. Uz dobru organizaciju, jedino, stvari i mogu najbolje  funkcionisati. Volim mnogo ljudi oko sebe, mnogo prijatelja, poznanika i mnogo različitih stvari. Iza svega toga se mora i kriti dobra organizacija. Na karaju, "dobra organizacija je i pola puta do uspjeha". 
Pored raznih elektronskih gadgeta, koristim i rokovnik, koji mi može pružiti savršeno planiranje u "mom kretanju", znam da mi sistem ne može srušiti virus :), neće nestati moje bilješke i ne mogu slučajno izbrisati memorisano. Jednostavno, uvijek mi je pri ruci, u torbi, na stolu. 

Ženstven, nježan, elegantan i multifunkcionalan "Ženski rokovnik sa srcem", prilagođen je potrebama savremene žene za bolju organizaciju poslovnog i privatnog života.





Rokovnik je  podjeljen na privatne informacije,  interese, podsjetnike, godišnji planer te stranice posvećene ličnom razvoju i bilješke o mjesečnom budžetu. Sadrži godišnji planer, mnoge zanimljive rubrike, koje ga čine ličnim i posebnim od ostalih klasičnih planera. Neke od rubrika, kao što su pms kalendar, podsjetnik i upute za samopregled grudi, lista za termine posjeta liječniku, sezonska shopping lista, check lista za godišnji odmor, lista naslova knjiga ili filmova, koje želite pogledati i pročitati, te liste novogodišnjih odluka i prioriteta ovaj rokovnik čine i svojevrsnim poludnevnikom, kojeg uvijek želite imati pored sebe.


Možete ga prepoznati po tome što se na unutarnjoj strani korice nalazi ogledalce.


Odlikuje se svojim dizajnom. Svake godine dizajn se mijenja i prilagodava trendu godine. Pronaći ćete ih u razigranim i veselim bojama, kao i  klasičnijih i ozbiljnijih boja. 

Trenutno su dostupni i na BiH tržištu u DM-ovim marketima.

Odličan poklon za prijateljicu ili poznanicu.

Severina je  kreirala dizajn "Ženskih rokovnika" za 2015. godinu, kojima je ujedno i zaštitno lice.


Prezentacija ovoga rokovnika će se održati u petak 12.12.2014., cijeli dan, u tržnom centru "Alta" Sarajevo uz male poklone posjetiocima. 


No comments:

Post a Comment